AVICENNA PRESTIGE TORCH EDT 100 ML | C&F

Avicenna Prestige Torch EDT 100 ml

AVICENNA
Rp 360,000 -59%
Rp 149,000
In stock
SKU
CF013473
4.5
(2)
A citrus woody fragrance for men.
This perfume adds to the Avicenna Prestige series by displaying the fire element. Torch means the light source, it symbolizes a man who is charismatic, passionate and respected. The concept of red is taken to symbolize the color of light (fire) and courage. This perfume is suitable for use in any setting.
Top Notes: Lemon, Mint, Grapefruit Middle Notes: Nutmeg, Ginger, Jasmine Base Notes: Wood, Incense, Vetiver, Patchouli
How To Use
Spray on the body or clothing. Avoid contact with eyes or irritated skin. If occurs, wash with water to clean. Keep away from fire or flame source.
AVICENNA
Avicenna Perfume is a local brand that has a very good quality. Avicenna Perfume is designed by keeping track of the latest fashion trend.
Rating & Reviews
Product Rating
4.5
2 Reviews
Rating Breakdown
5 (1)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. ALDRICH
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Wahai penyuka aroma mehong
    Kalian bisa tebas ini. Karena sedang ada promo saat aku review ini.

    Aroma citrusy sedikit dominan grapefruit, dan jasmine tipis juga insense yang kental memikat. Bisa gw arahkan ini nge clone parfume mahal "BLEU DE CHANEL"

    MESKI aroma ginger khas BDC gw ga dapat tp jelas banget mamen. Ini mengarah ke Bleu De Chanel.

    Hemat, tebas, promo banyak. Wangi horang kaya. Lumayan tahan lama bisa 5 jam loh meskipun gw dapatnya barang endorse tapi wangi tahan lama.
  2. Bagas
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Oily
    Good product
    Harum si avicenna yang varian Torch ini seger dari citrusnya. Jadi aku lebih suka pake parfum ini di siang hari. Sebenernya malem hari juga gak masalah tergantung selera aja. Untuk longevitynya sih bisa dapet 6 jam. Udah worth it banget karena harganya sangat terjangkau.
2 Items

Related Products

previous
next
  1. Avicenna Eclat EDT 100 ml
    -53%
    Quick View
    AVICENNA Avicenna Eclat EDT 100 ml
    Rp 360,000 -53%
    Rp 169,000
    Rating:
  2. Avicenna Prestige Wild EDT 100 ml
    -53%
    Quick View
    AVICENNA Avicenna Prestige Wild EDT 100 ml
    Rp 360,000 -53%
    Rp 169,000
    Rating:
  3. Avicenna Prestige Essential 100 ml
    -59%
    Quick View
    AVICENNA Avicenna Prestige Essential 100 ml
    Rp 360,000 -59%
    Rp 149,000
    Rating:
  4. Avicenna Adventure EDT 100 ml
    -53%
    Quick View
    AVICENNA Avicenna Adventure EDT 100 ml
    Rp 360,000 -53%
    Rp 169,000
    Rating:
Create your account
Gender
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or