AVOSKIN HYDRATING TREATMENT ESSENCE | C&F

Avoskin Hydrating Treatment Essence 100 ml

AVOSKIN
Rp 109,000
Out of stock
SKU
CF013600
4.7
(11)
The Hydrating Treatment Essence is an all in one product that can be used as a face mist, toner, and makeup remover. Enriched with peppermint oil, niacinamide, and centella asiatica. Avoskin Hydrating Treatment Essence will help prevent all signs of skin aging, such as wrinkles, black spots, fine lines, zits, or uneven skin tones. The formula also helps exfoliate all dead skin cells to maximize skin regeneration.
Water, Alcohol, Niacinamide, Glycerin, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Centella Asiatica Extract, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogeneted Castor Oil, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methyl Lactate. Ethylhexyglycerin, 1, 2 - Hexandiol
How To Use
Spray Avoskin Hydrating Treatment Essence throughout the face as needed, especially after washing your face. Repeat 3-4 times a day. You can also spray it in the middle of the activity to keep the skin fresh and hydrated.
AVOSKIN
Since it was first established, Avoskin is committed to provide the best products from natural ingredients. Realizing ::Pesona Cantik Alami:: (Natural Beauty) is our mission to desire that natural beauty can be obtained by all women.We believe that everyone has the right to get the best essence of natural wealth. Avoskin continues to innovate by cultivating the benefits of sustainable resources supported by advanced technology to produce valuable products for your daily treatment.
Rating & Reviews
Product Rating
4.7
11 Reviews
Rating Breakdown
5 (7)
4 (4)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    GOOD VALUE BEST PERFORMANCE
    Ini pas banget jadi pilihan kamu krn 3 in 1, toner bisa serum bisa spray bisa. Enak seger dan wangi, botolnya aja cukup bulky kalau dibawa-bawa. But she's worth every penny...
  2. Favoritos
    Produk ini tuh uda aku pake berbotol2, karena enak banget dipakenya. Seger dingin gt karena ada kandungan peppermint nya, trs kl butuh kesegaran yg instan ato png glowing dlm waktu cepet, highly recommend to spray this
  3. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    yang belum coba,keterlaluan!!!
    entah udah abis berapa botol yg jelas suka bgt krn melembabkan nya pas dan bantu mencegah tumbuhnya jerawat krn dia ada centella nya jg kann. akan selalu repurchase krn efektif bgt juga pemakaian nya~
  4. NURUL
    Eye Color : Black
    Hair Color : Light Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    aku cocok pake produk avoskin
    aku beli essence sama tonernya biar satu produk. karna emang cocok dimuka aku. dia bikin muka aku cerah setalh 2 minggu pake. muka aku jadi lembap juga.
  5. Sudarwati
    Eye Color :
    Hair Color :
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Holy grail
    Produk ini memberikan kesegaran yang menyenangkan. Sudah jadi holy grail, dan sekarang sudah pakai 3 botol. Dapat digunakan sbg facial mist ataupun toner.
1-5 of 11 Items

Related Products

previous
next
  1. Avoskin Miraculous Refining Toner
    Quick View
    AVOSKIN Avoskin Miraculous Refining Toner
    Rp 89,000 - Rp 189,000
    Rating:
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or