AVOSKIN MIRACULOUS REFINING SERUM | C&F

Avoskin Miraculous Refining Serum 30 ml

AVOSKIN
Rp 239,000
In stock
SKU
CF013603
4.7
(10)
It contains 10% AHA, 3% BHA, 2% Niacinamide and Ceramide which functions to exfoliate and brighten the skin without leaving the effect of the skin becoming dry.
Avoskin Miraculous Refining Serum functions as containing 10% AHA + 3% BHA as an exfoliator agent. The content of 2% niacinamide, ceramide, Polyglutamic Acid plus natural extracts of Raspberry, Aloe Vera, Seaweed, and Chamomile serves to moisturize so that the skin is kept moist after the chemical peeling process.
 
Water, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Niacinamide, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Amylopectin, Xanthan gum, Dextrin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Fucus Vesiculosus Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Acer saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hydroxypropyl Bisstearamide MEA, Polyglutamic Acid, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Triethanolamine, Dipropylene Glycol, Behenyl Alcohol, Ceteareth-20, Cholesteryl Isostearate, Tricaprylin, Cetearyl Alcohol, Squalane, Cholesterol, Stearic Acid, Dimethicone, Phenoxyethanol.
How To Use

Apply evenly to the face and neck skin using the fingertips, avoiding the area near the eyes. Avoid contact with the eyes during use. If irritation occurs, stop using it temporarily and it is advisable to consult an expert. Use the product as recommended. Trying to use the product first on certain parts of the face is recommended for owners of sensitive skin. At the beginning of use, it is recommended to be used at night with a maximum frequency of use 3 times a week.

AVOSKIN
Since it was first established, Avoskin is committed to provide the best products from natural ingredients. Realizing ::Pesona Cantik Alami:: (Natural Beauty) is our mission to desire that natural beauty can be obtained by all women.We believe that everyone has the right to get the best essence of natural wealth. Avoskin continues to innovate by cultivating the benefits of sustainable resources supported by advanced technology to produce valuable products for your daily treatment.
Rating & Reviews
Product Rating
4.7
10 Reviews
Rating Breakdown
5 (7)
4 (3)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    Cerah dan halus
    Selama WFH aku males pakai skincare, truz bingung banget kulit jd kusam. Ini tuh berguna banget buat eksfoliasi kulit wajah, biar regenerasi. Hasilnya kulit jd cerahan dan ngga bikin ketarik kering.
  2. Kartika
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    Exfoliating Serum Local Pride
    Ini merupakan exfoliating serum pertama yang saya punya dan belom bisa move on alias males nyoba-nyoba yang lain.
    Teksturnya cair, sedikit kental, berwarna putih susu semi transparan, baunya agak menyengat memang.
    Awal-awal pake ada sensasi cekit-cekit gitu, tapi gak bikin kering. (Lama-lama terbiasa dan gak terlalu berasa haha)
    Serum ini hasilnya cukup nyata, yaitu... pori-pori keliatan mengecil dan samar, wajah tidak kusam. Senang!
    Saya biasanya pake 2 kali seminggu, di malam hari, gantian sama serum Retinol.
    Bangga produk lokal makin kece ♥️
  3. On my 2nd bottle
    Yes, aku pake ini secara rutin dan uda menginjak botol kedua. Ngebantu banget buat ngeratain tekstur kulit gradakan tiap abis jerawat. Wangi nya tu chemical bgt dng tekstur yg milky gitu. Dia tu exfoliator yg ada kombinasi niacinamide and othe moisturizing ingredient.
  4. Bella
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Nice
    Lumayan bagus dan efektif buat bikin tekstur/warna kulit jadi rata. Gak berani pakai tiap hari krn ini hitungannya exfoliator, AHA-nya lumayan tinggi 10%, jadi aku pakai seminggu sekali aja gantian sama exfoliator lain.
  5. Recommended
    Hasilnya memang gak instan, tapi pakai ini pelan2 warna dan tekstur kulit jadi lebih merata. Dipakai sehabis cuci muka, diamkan 10 menit, lalu bilas dengan air hangat. Biasanya aku pakai sheetmask kalo lagi exfoliate.
1-5 of 10 Items

Related Products

previous
next
  1. Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence
    Quick View
    AVOSKIN Avoskin Perfect Hydrating Treatment Essence
    Rp 139,000 - Rp 149,500
    Rating:
  2. Avoskin Hydrating Treatment Essence 100 ml
    -5%
    Quick View
    AVOSKIN Avoskin Hydrating Treatment Essence 100 ml
    Rp 109,000 -5%
    Rp 103,550
    Rating:
Create your account
Gender
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or