Avoskin Miraculous Refining Toner

AVOSKIN
Rp 80,000 -10%
Rp 72,000
In stock
SKU
CF013601
5.0
(4)
Avoskin Miraculous Refining Toner contains three types of chemical exfoliates, 5% AHA, 1% BHA, 2% PHA, 2% niacin amide, 2% tea tree, raspberry, witch hazel, and aloe vera which are useful in removing dead skin cells with a gentle formula on the skin. This toner is suitable for acne prone skin owners.
Water, Glycerin, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Gluconolactone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Niacinamide, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Salicylic Acid, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Amylopectin, Dextrin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxymethylglycinate, Polyglutamic Acid.
How To Use
1. Use Avoskin Miraculous Refining Toner in clean and not wet skin conditions.2. Apply the toner evenly throughout the skin, avoiding the eye area.3. It is recommended to apply Avoskin Miraculous Toner only at night.4. For early users, it is recommended to use it every other day and use once a day after the skin is familiar with the content of AHA, BHA, and PHA.5. Use sunscreen during the day to prevent the effects of sunburn due to sun exposure
AVOSKIN
Since it was first established, Avoskin is committed to provide the best products from natural ingredients. Realizing ::Pesona Cantik Alami:: (Natural Beauty) is our mission to desire that natural beauty can be obtained by all women.We believe that everyone has the right to get the best essence of natural wealth. Avoskin continues to innovate by cultivating the benefits of sustainable resources supported by advanced technology to produce valuable products for your daily treatment.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
4 Reviews
Rating Breakdown
5 (4)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    LOCAL PRIDE!
    Aku pernah coba exfo toner tapi dari brand Korea,efeknya malah cuma hydrating doang. Dan ada beberapa beruntus muncul. Pas coba pake ini, awalnya pake kapas dan pakenya 2-3x seminggu,lah bagus! Sekarang udh bisa pake ini setiap hare dengan penggunaan ke telapak tangan langsung. Ga berasa lagi exfoliasi tapi tau2 white heads di idung ilang aja,super luv!
  2. Bagas
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Oily
    Toner Exfoliate yang bagus banget
    Produk dewa banget menurutku. Karena aku udah coba banyak toner Exfoliate tapi gk ada yang cocok dan akhirnya nemu yang cocok dari Avoskin. Dan produk lokal pula. Seneng banget. Tipe kulitku berjerawat dan berminyak. Aku pakainya tiap malem aja. Produk ini bener bener ngebantu aku buat ngurangin komedo sekaligus bikin kulitku tampak cerah dan sehat. Love it ❤️
  3. Regina
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Oily
    Great local skincare
    Jujur ini pertama kali coba produk Avoskin, kebetulan acid toner ku habis jadi mau coba Cari yg secara harga lebih hemat. Baca2 review avoskin dan tertarik banget krn bagus2 reviewnya. Dan benerrrrrrr banget..... Ini Acid Toner Bagi yang kulitnya masih Blom kenalan acid kayanya harus di dilute dulu. Pas aku apply nggak berasa gatel sih tapi habisnya berasa gatel gtu padahal aku pake merk lain yg lebih mahal udah kagak berasa gatel/tingling sensation. Dan paginya kulit halussss banget dan pori2 lebih sopan merapat. Worth to try deh ini, tapi aku masih Blom combine sama serumnya, mau cek seminggu ini tanpa serum kalau aman lanjut hajar layer pake serumnya juga.
  4. Arintha wijaya
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    Avoskin Refining Toner
    So, long journey to get exfoliating toner for me.
    And, i found this toner so much helpful for breakout after over exfoliate with others product.
    I bought this from CNF when discout promotion and also I got bag and facial soap from Avoskin.
    So happy to shop from CNF. LOVE
4 Items
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or