Avoskin Miraculous Retinol Ampoule 30 ml

AVOSKIN
Rp 249,000
In stock
SKU
CF013935
5.0
(4)
Miraculous Retinol Ampoule is first ampoule with the Actosome Retinol content. Contains 0.09% active Retinol. All combined formula can help procrastination the appearance of signs of premature aging of the skin by increasing the turnover of skin cells thus maintaining skin elasticity and health.
-
+
Fragrance free, paraben free, & sensitive skin friendly
Contains 0.09% active Retinol. Combined with 0.1% Hexapeptide, Vitamin E, Raspberry Extract, Pomegranate Extract, and ellagic acid
How To Use
Spray on the body or clothing. Avoid contact with eyes or irritated skin. If occurs, wash with water to clean­­­­­­. Keep away from fire or flame source.
AVOSKIN
Since it was first established, Avoskin is committed to provide the best products from natural ingredients. Realizing ::Pesona Cantik Alami:: (Natural Beauty) is our mission to desire that natural beauty can be obtained by all women.We believe that everyone has the right to get the best essence of natural wealth. Avoskin continues to innovate by cultivating the benefits of sustainable resources supported by advanced technology to produce valuable products for your daily treatment.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
4 Reviews
Rating Breakdown
5 (4)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Bila
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    BELI SEBELUM KEHABISAN!!!
    Avoskin adalah satu brand yang aku stock tiap tahun. Aku ngga pernah ragu buat nyoba produk avoskin karena memang ngga main2 mereka tiap launching produk baru. Dari packaging yang kerasa kaya produk high end (kaca), padahal harganya murah banget
  2. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Ajaib!
    Bukan aku yg pake,tp mamaku. Aku beli di c&f udah diskon dapet free gift lagi pula! Ampoule ini ajaib bgt sihhh! Mamaku pake udh sebulan kayanya,wajahnya jd bagus bgt euy! Emng dia gak begitu concern sm garis halus,tp darkspots nya parah! Dan skrg darkspots nya memudar jauh bgt jadi keliatan lebih bersih dan glowwingg gituh! Pas pake purging dulu 3harian deh tp setelah itu bagus bettt deh asli! Nanti pas aku 20an akan pake ini sih fixxx
  3. Ari Sri
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Review
    Serum ni recomended banget
  4. Yanti
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Oily
    Essence
    awalnya dikasih tau tmn kalo essence ini tuh bgs...trs msh mikir2 utk beli & akhirnya tertarik jg utk membeli,,,stlh dipakai hasilnya sangat memuaskan essence terbagus lho ini, jadi glowing deh muka ku
4 Items
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or