Banila Co Dear Hydration Balancing Moisturizer | C&F

Banila Co Dear Hydration Balancing Moisturizer

BANILA CO
Rp 340.000 -40%
Rp 204.000
Tersedia
SKU
BNBASFC02037C
5.0
(2)
Keep sebum at bay with this gel essence that harnesses the power of ingredients like witch hazel, peppermint, and green tea to control oil, prevent breakouts, and balance the skin. The cooling formula dries quickly and creates a smooth canvas for makeup. Free of parabens, and animal ingredients. pH level of ~6.5
How To Use
After toning, apply to the entire face or specific, oil-prone areas and pat until fully absorbed.
BANILA CO
Banila Co was founded in 2006 to help makeup lovers live all their beauty dreams to the fullest. They believe that gorgeous skin is the first step to a flawlessly fierce face, and that people shouldn't have to sacrifice their complexion for their makeup obsession. So as leaders in K-beauty, they're constantly setting beauty trends through advanced formulas that are simple to use, and makeup designed to work synergistically with everyone's whole skincare routine.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Banila Co Vv Vitalizing Intensive Cream 50 ml
    -50%
    Quick View
    BANILA CO Banila Co Vv Vitalizing Intensive Cream 50 ml
    Rp 550.000 -50%
    Rp 275.000
    Penilaian:
  2. Banila Co White Wedding Sleeping Essence 100 ml
    -35%
    Quick View
    BANILA CO Banila Co White Wedding Sleeping Essence 100 ml
    Rp 570.000 -35%
    Rp 370.500
    Penilaian:
  3. Banila Co White Wedding Dream Cream 50 ml
    -35%
    Quick View
    BANILA CO Banila Co White Wedding Dream Cream 50 ml
    Rp 500.000 -35%
    Rp 325.000
    Penilaian:
  4. Banila Co Dear Hydration Boosting Cream
    -40%
    Quick View
    BANILA CO Banila Co Dear Hydration Boosting Cream
    Rp 440.000 -40%
    Rp 264.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
5.0
2 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Putri
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    BALANCING MOISTURIZER
    Pelembab yang mampu mengontrol keseimbangan kelembaban kulit secara maksimal. Pelembab untuk kulit kasar dan kering.

    Urban Water Guard System + Lotus Water + Bamboo Extract: melebabkan kulit dari dalam dan melindungi kulit dari polusi.


    Mosturizer yg nyerapnya cepet banget di muka! Enak dipake sebelum make-up, kalau dipake rasanya light gitu deh tp tetep kerasa ngelembabin. Teksturnya pas gak terlalu encer dan gak terlalu kental trus wanginya agak2 kayak jamu gitu. This is good but mikir lagi kalo mau repurchase k..
  2. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    underrated bgt!
    karena bentuknya yang hampir kaya milk cleanser,ini cocok sih buat pre-moisturizer meskipun fellsnya udh moisturizing bgt. Tapi aku selalu pake pagi dan malem walau di belakangnya ada tulisan 'for beautiful makeup' yang artinya cocok buat jd primer~ akan repurchase sihh krn ukuran pemakaian nya jd ga begitu boross dan enak aja ngeluarin produknya
2 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau