BANILA CO DEAR HYDRATION FACIAL MIST | C&F

Banila Co Dear Hydration Facial Mist

BANILA CO
Rp 180.000 -40%
Rp 108.000
Tersedia
SKU
BNBASFC05027A
5.0
(2)
Moisture supplying mist to provide instant hydration to dry skin.
Moisture charging cooling steam mist with supefine moisture particles that is sprayed on face to cool down heated skin and instantly add hydration to dry skin.
How To Use
When your skin feels dry, spray the mist to your face from 20-30 cm away with your eyes closed.
BANILA CO
Banila Co was founded in 2006 to help makeup lovers live all their beauty dreams to the fullest. They believe that gorgeous skin is the first step to a flawlessly fierce face, and that people shouldn't have to sacrifice their complexion for their makeup obsession. So as leaders in K-beauty, they're constantly setting beauty trends through advanced formulas that are simple to use, and makeup designed to work synergistically with everyone's whole skincare routine.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Banila Co Dear Hydration Boosting Cream
    -40%
    Quick View
    BANILA CO Banila Co Dear Hydration Boosting Cream
    Rp 440.000 -40%
    Rp 264.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
5.0
2 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Putri
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    HYDRATION FACIAL MIST
    ini worth banget soalnya aku beli pas sale 50%, cocok banget buat muka kering cm ukurannya emg kurang go to friendly sih, but ini tetep bagus. tapi minusnya dia gabisa bantu lmebabin yang bikin kulit ngelentek kalian ga ngelentek lagi(?) jadi ini bisa soothong sm hydtae kulit yang keringnya biasa aja, ga kering yang sampe ngelupas. apalagi wanginyaa!!! calm bangettttt. will repurchase sih emang barangnya banila ada harga ada rupa :")))
  2. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    really fine mist!
    tau ga feels kalau abis facial trs di uapin gt wajahnya? nah pake ini tuh rasnya gt. hydrating bgt dan sekali semprot tuh bisa ke seluruh wajah. enak bgt lah kalau semprat semprot kl lagi gerah atau setelah makeup
2 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau