CAROLINA HERRERA GOOD GIRL EDP 80 ML | C&F

Carolina Herrera Good Girl EDP 80 ml

CAROLINA HERRERA
Rp 1,680,000
In stock
SKU
CF006701
4.8
(5)
the sexy oriental fragrance that ironically named Good Girl with the message It!s so good to be bad!.
Good Girl promises an innovative and addictive combination of tuberose and roasted tonka bean, which represents the duality of a woman!s character.
Top Notes: Coffee, AlmondMiddle Notes: Orris, Tuberose, Jasmine SambacBase Notes: Vanilla, Sandalwood, Cacao, Tonka Bean
How To Use
Spray on the body or clothing. Avoid contact with eyes or irritated skin. If occurs, wash with water to clean. Keep away from fire or flame source.
CAROLINA HERRERA
Venezuelan-born American designer Carolina Herrera established her fashion house in 1980. The designer's chic, exquisite fashions achieved instant success. The brand launched its first fragrance, the eponymous Carolina Herrera for women, in 1988, and has launched a series of successful fragrances for men and women over the years. The company expanded its offering with the CH Carolina Herrera lifestyle brand in 2008, which includes accessories and home goods in addition to fashions, as well as a new series of fragrances for men and women under the CH label.
Rating & Reviews
Product Rating
4.8
5 Reviews
Rating Breakdown
5 (4)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    Deep and masculine vibe
    Blind bought this n im very pleased. This is very complex fragrance but everything makes it just unique and amazing. The stiletto bottle is very cuteee, but uncomfortable to hold...
  2. Putri
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    GOOD GIRL
    ini wangi parfume yg paling aku sukaaa! wanginya manis tp bkn manis eneg, base notenya wangi vanilla dan ada wangi manis kopi jg enak bgt. ditambah botolnya cantik bgt ga akan nyesel beli parfume ini. buat yg kurang suka wangi musky dan suka manis tp ga eneg ini super recommended!!!
  3. Nur
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    Super Sexy!
    Dari botolnya sudah menggambarkan betapa sexynya parfum ini. Ini tuh wanginya perpaduan wangi white floral dan warm spicy. namun, ada hint wangi aromatic dan cacao juga. Hasilnya ini tuh jadi wangi yang bisa diibaratkan seperti perempuan cantik yang memakai long dress sexy berjalan dengan elegan namun ada hawa misteriusnya juga. hehe...
    Cocok dipakai saat malam hari untuk party.
  4. Elma
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Exclusive Package
    Wangi yg cocok dipakai saat party night/kondangan/acara formal.
    Diawal semprot emang menusuk wanginya tp lama kelamaan jd soft wanginya.
    Zuzur pernah beli carolina herrera di online shop dan ditipu karna wanginya gak sama kalau beli di cnf :( kapok beli di tempat lain.
  5. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    DAMN I LOVE IT
    Dari pertama nyoba aja udh suka bgt sama wanginya. Ada wangi kopi,tapi manis,tapi musky,bener2 unik tp ini wangi yg aku suka. Selain waktu itu hits banget packaging nya karena mirip sama sepatu heels,wanginya juga ikutan hits. Ya aku suka2 aja sihh my kind of scents
5 Items

Related Products

previous
next
  1. Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    -10%
    Quick View
    YVES SAINT LAURENT Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    Rp 1,950,000 -10%
    Rp 1,750,000
    Rating:
  2. Marc Jacob Decadence EDP 100 ml
    -13%
    Quick View
    MARC JACOBS Marc Jacob Decadence EDP 100 ml
    Rp 1,550,000 -13%
    Rp 1,350,000
    Rating:
  3. Giorgio Armani Si EDP 100 ml
    -12%
    Quick View
    GIORGIO ARMANI Giorgio Armani Si EDP 100 ml
    Rp 1,560,000 -12%
    Rp 1,380,000
    Rating:
  4. Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml
    -16%
    Quick View
    LANCOME Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml
    Rp 1,480,000 -16%
    Rp 1,250,000
    Rating:
Create your account
Gender
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or