DEAR KLAIRS MIDNIGHT BLUE CALMING CREAM 60 ML | C&F

Dear Klairs Midnight Blue Calming Cream 60 ml

DEAR KLAIRS
Rp 450,000
In stock
SKU
CF013626
5.0
(5)
This gentle cream instantly calms and soothes sensitive skin. Star ingredients include Guaiazulene, a natural component extracted from Chamomile Oil with powerful calming effects, and Centella Asiatica that hydrates the skin and relieves redness.
-
+
This gentle cream helps to calm extremely irritated , stressed skin. For oily, acne-prone and sensitive skin types, ths cream can also be used to calm sunburnt skin, post-shaving redness and irritation aftes spot extraction and laser procedures. The star ingredient in this cream is Guaizulene, a powerful skin-calming agent extreacte from camomile oil. It!s what gives the cream its beautiful blue color. Added to this centella, which hydrates skin and relieves irritation and redness. Perfect for daily use, this cream is what you need to keep redness at bay.
Water, Cetyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Caprylic/Capric Triglyceride, Centella Asiatica Extract, Sorbitan Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Argania Spinosa Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Sesquioleate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Portulaca Oleracea Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Ceramide NP, Polysorbate 60, Bees Wax, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Morus Alba Root Extract, Tromethamine, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Guaiazulene, Acetyl Hexapeptide-8, Lecithin, Acetyl Glutamine, SH-Olgopeptide-1, SH-Olgopeptide-2, SH-Polypeptide-1, SH-Polypeptide-9, SH-Polypeptide-11, Bacillus/Soybean/Folic Acid Ferment Extract, Caprylyl Glycol, 1koma2-Hexanediol
How To Use
At the last stage of your evening care routine, apply a small amount on desired areas in a thick layer.
DEAR KLAIRS
Klairs is respectful of the beauty of the environment and carries healthy values regarding the earth. Born from the desire to bring skincare back to its roots and create a line of simple, refined products suitable for people of all skin type while providing high-quality , hypoallergenic skincare products by using only the most necessary ingredients. We make sure our products don't contain components that can irritate sensitive skin.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
5 Reviews
Rating Breakdown
5 (5)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Girli
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    Ratjun
    Aku teracuni sama Nek Suhay, katanya produk ini sm serum nya kl digabung hasilnya kek krim La Mer. Yang harganya edan pisan itu. Di aku, this calm my thunderous skin si hehehe. Kl perbandingan ama si krim mahal gatau juga. Cuma yaaa kusukaa pake ini banget
  2. Annisa Dwi
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    Must have
    Wajib punya dalam skincare para wanita. Ngelembapin kulit banget, bangun tidur seneng pengang muka krn kenyal banget. Kalau mau lgi kluar jerawat atau merah kepanasan pake calming cream langsung tenang deh besoknya. Ibarat P3K. Wajib punya untuk pertolongan muka cecewek.. repurchase?? Of course yeeessss
  3. Dhinda
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    Holy Grail!
    Cream ini bener-bener menenangkan kulitku. Dipake as a spot treatment di PIE atau dipake di seluruh wajah sama-sama bagus hasilnya. Beneran menenangkan kulit dan melembabkan juga
  4. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Worth to buy!
    Enak bgt pake ini untuk calming wajah yang kemerahan,dan bikin beruntus sama kalo afa jerawat lebih kalem. Cuma emang teksturnya agak thick,aku ga pake ini setiap hari takutnya over moisture,tapi kadang pake untuk spot treatment juga. Lucu sih warna krim nya biru gitu.
  5. Arintha wijaya
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    Midnight Blue Calming
    Cream yang sangat membenatu meredakan gatal dan kemerahan di kulit wajah.
    Sangat membantu ketika muka lagi banyak peradangan jerawat.
    Dengan tekstur yg cream tp gak berat di muka malah ringan sih walau udh pakai beberapa step lainnya.
    Buat saya, ini penyelamat dikala muka udah gak karuan dan bingung mau pakai apa. Efek calimgnya dapet banget, hydrating bahkan bikin tekstur muka lebih halus
    Would recommended this cream to other if you have redness and itchiness.

5 Items
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or