ELIE SAAB LE PARFUM EDP 90 ML | C&F

Elie Saab Le Parfum EDP 90 ml

ELIE SAAB
Rp 1,930,000 -30%
Rp 1,350,000
In stock
SKU
CF008778
5.0
(3)
This is a white floral-woody fragrance for women.
The first fragrance from the Lebanese haute couture designer is simply called Le Parfum. After 279 trial versions, an ultra feminine flowery woody composition has been selected for this perfume signed by perfumer Francis Kurkdjian.
Top Notes: Orange BlossomMiddle Notes: Jasmine, Grandiflorium, SambacBase Notes: Cedar, Patchouli, Rose Honey Accord
How To Use
Spray on the body or clothing. Avoid contact with eyes or irritated skin. If occurs, wash with water to clean. Keep away from fire or flame source.
ELIE SAAB
Lebanese designer Elie Saab created his first fragrance in 2011, ELIE SAAB Le Parfum. His fashion work initially specialized in bridal couture but has since extended to equally stunning scents.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
3 Reviews
Rating Breakdown
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Putri
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    ELIE SAAB LE PARFUM
    Aroma Le Parfum dibuka dengan komposisi dari orange blossom pada top notes, kemudian dilanjutkan dengan aroma dari Jasmine pada middle notes, dan ditutup dengan kombinasi dari Patchouli, Virginia Cedar, Rose, dan White Honey pada Base Notes.
    Top Notes : Orange Blossom

    Middle Notes : Jasmine

    Base Notes : Rose, Honey, Virginia Cedar, Patchouli

    Elie Saab Le Parfum memiliki klasifikasi aroma Floral yang manis, dengan sedikit aroma jeruk, dan sedikit aroma bedak di dalamnya. Cocok dipakai untuk orang yang feminin atau menyukai aroma yang lembut dan unik.

    Parfum ini cocok dipakai baik siang maupun malam pada aktivitas formal seperti kerja, meeting, rapat atau non formal seperti berkumpul dengan teman. Le Parfum merupakan parfum yang simpel, elegan, dan mewah. Botol dari parfum ini didesain oleh Syvie De France.
  2. NURUL
    Eye Color : Black
    Hair Color : Light Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    ampun ini enak parah
    aku gak tau harus tulis apa. ini wanginya enak bangetttttt. kalo habis aku langsung beli ini. tapi jarang2 sih pakenyaa cuman buat ada acara ajaa. harganya lumayan tapi emang seenak itu guysss
  3. Regina
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Oily
    Elegant Lady
    Pick this!! kalau lagi cari wangi yang elegant & mahal. Cukup spray dikiiiiitttttt aja dan kamu bakalan smell sooooo good all day all night long. Tahan lama banget ini parfumnya dan cukup pake dikit ya, kalo kebanyakan bisa pusing kleyengan karena wanginya emang semerbak banget
3 Items
Create your account
Gender
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or