Giorgio Armani My Way EDP 90 ml

Giorgio Armani My Way EDP 90 ml

GIORGIO ARMANI
Rp 2.050.000
Tersedia
SKU
CF014401
5.0
(2)
My Way, parfum feminin baru dari Giorgio Armani. My Way adalah undangan untuk memperluas wawasan Anda dan menjalani pertemuan yang bermakna di seluruh dunia. Buket bunga putih cerah dikemas dalam botol jimat, metafora untuk dunia.

Produk ini mendukung untuk Grafir Personalisasi. Sebelum check out, pastikan Anda sudah membaca Syarat dan Ketentuan.

Keharuman feminin baru dari Giorgio Armani, MY WAY adalah undangan untuk memperluas wawasan Anda dan menjalani pertemuan yang bermakna di seluruh dunia. Aroma bunga yang elegan merangkum emosi, pengalaman, dan pertemuan.
I AM WHAT I LIVE.
My Way is made of the encounter of consciously sourced ingredients from around the world.

TOP NOTES : BERGAMOT FROM CALABRIA & ORANGE BLOSSOM FROM EGYPT

The sparkling start of the fragrance.

The orange blossom note, extracted from hand-picked bitter orange fruits in Egypt, is created using an entirely natural effleurage extraction process

MIDDLE NOTES : TUBEROSE & JASMINE FROM INDIA

The bright floral heart of the fragrance is a contemporary interpretation of iconic flowers.

The Indian tuberose flower is sourced and hand-picked near Mysore, India, in the state of Karnataka.

BASE NOTES : CEDARWOOD FROM VIRGINIA, VANILLA FROM MADAGASCAR & WHITE MUSKS

The enveloping vibrant base of the composition.

Vanilla is sourced through a sustainable and responsible program designed to support local communities in Madagascar.
Size
90 ML
How To Use
Semprotkan pada tubuh atau pakaian. Hindari kontak dengan mata atau kulit yang teriritasi. Jika terjadi, cuci dengan air bersih. Jauhkan dari api atau sumber api.
GIORGIO ARMANI
Giorgio Armani is an Italian fashion designer particularly noted for his menswear. Armani started his career as designer of shop-windows in a department store and worked his way up to menswear buyer.The brand expanded throughout the late 1970s and early 1980s, offering a variety of collections in different price points, jeans, undergarments, accessories, and through an agreement with L'Oreal, fragrances and beauty products.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Gucci Bloom EDP 100 ml
    Quick View
    GUCCI Gucci Bloom EDP 100 ml
    Rp 2.420.000
    Penilaian:
  2. Yves Saint Laurent Libre EDP 90 ml
    -20%
    Quick View
    YVES SAINT LAURENT Yves Saint Laurent Libre EDP 90 ml
    Rp 2.450.000 -20%
    Rp 1.960.000
    Penilaian:
  3. Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    -15%
    Quick View
    YVES SAINT LAURENT Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    Rp 2.450.000 -15%
    Rp 2.082.500
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
5.0
2 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Gina
    kecintaan.
    salah satu parfume yg aku recommended banged! wangi nya soft, kalem, tp semerbak. apalg kalo di layering sama Tease nya VS, ga akan berhenti sniff2 deh hehehe
  2. Laura
    Everybody was like… WOW ini parfum apa ya enak banget
    salah satu yg sukses di Giorgio Armani… My Way. ga nyesel uji coba belinya di CnF juga waktu itu. orang2 bilang ada sense “green tea” atau “white tea” yg bikin mrk ngerasa tenang klo cium aromanya. Me myself suka banget sih. Kesan yg ditimbulkan “independent, brave, hardworki jg woman” ZEN. nah ini juga penting. The scent really helps people to smile :)
2 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau