GOBAN-SUNKISSED-BLUSHING-POWDER | C&F

Goban Sunkissed Blushing Powder

GOBAN COSMETICS
Rp 120,000
In stock
SKU
CF013937
5.0
(2)
GOBAN Sunkissed Blushing Powder offers freshness and radiance in each swipes on the face. With adjustable pigmentation and easy-to-blend powder, this universally flattering blush stays put on the face up to 12 hours. Formulated with silkysmooth matte powder, Guava is perfect for flawless flushed look from within.
-
+
Clean, cruelty-free, vegan-friendly, gluten-free
Talc, CI 77891, CI 77120, CI 77019. CI 77491, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Myristate, CI 19140:1, CI 15850:2, Phenyl Trimethicone, Magnesium Stearate, Diisostearyl Malate, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Phenoxyethanol, Triethoxycaprylylsilane, Aqua, Tocopheryl Acetate, Aluminum Hydroxide, Dimethicone/ Methicone Copolymer, Dimethicone, Ethylhexylglycerin
How To Use
Swish gently on to the cheek or wherever you wish and blend to fit your preferred pigmentation
GOBAN COSMETICS
GOBAN Cosmetics is bold, feminine, adventurous and fun, cosmetics brand based in Jakarta, Indonesia. Aims to cover all skin-tone, GOBAN crafts and develops each product carefully and purposefully.Driven by multicultural beauty and numerous cups of coffee, GOBAN Cosmetics created for the next generation when creativity and trends are born. GOBAN infuses pride, value and confidence in each product. High performance and reliable clean beauty.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
2 Reviews
Rating Breakdown
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. NURUL
    Eye Color : Black
    Hair Color : Light Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    AKU BELI YANG VARIAN GUAVA
    blush on dengan warna yang paling cantik selama aku punya blush on hihi bener bener suka sama warnanya. walau dia keliatannya coklat banget tapi pas di apply tuh jadi agak orange yang manis gitu pokoknya cantik deh. kulit aku super oily jadi dia cuman tahan sebentar di pipi aku padahal udah di pakein cream blush dulu sebelumnya. packagingnya aku love hate sih. love karena ada kaca yang lumayan besar jadi ga "kagok" pas ngaca tapi aku kurang suka sih soalnya dia warna item glossy gitu yang bikin kalo keseringan di pegang tuh jadi jelek padahal dia simple banget designnya. pigmentasinya juaraaa banget karena bener bener sekali swatch langsung keluar warnanya. tekstur nya powder biasa kayak blush on powder pada umumnya. walau dia lumayan ada fall outnya tapi aku tetep favorite-in dia harganya 120ribu kalo ga diskon menurutku worth repurchase? yes banget
  2. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Guava
    Dari awal launching udah ngincer banget si shade guava ini. WARNANYA CAKEP BANGET. Kalo di aku emang jadi kaya sun kissed gitu,warnanya muted pink peach tapi ada bronzy nya sedikit. BAGUS BANGET. Pigmentasinya juga beuuuh banget,sekali tepuk udh langsung keluar!
2 Items
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or