LANCOME TRESOR LA NUIT 75 ML | C&F

Lancome Tresor La Nuit 75 ml

LANCOME
Rp 1.480.000
Habis terjual
SKU
CF010845
5.0
(3)
Sebuah parfum fruity yang manis untuk wanita.
Lancome Tresor La Nuit is announced as a gourmand aphrodisiac and a love potion that supposedly depicts the dark side of rose and mixes notes of black rose with Tahitian vanilla orchid absolute.
Top Notes: Tangerine, Bergamot, PearMiddle Notes: Strawberry, Passionfruit, Black Rose, Vanilla OrchidBase Notes: Praline, Litchi, Incense, Papyrus, Patchouli, Licorice, Coumarin, Caramel, Vanilla, Coffee
How To Use
Semprotkan pada tubuh atau pakaian. Hindari kontak dengan mata atau kulit yang teriritasi. Jika terjadi, cuci dengan air untuk bersih. Jauhkan dari api atau sumber api.
LANCOME
Lancome Paris is a French cosmetics company launched by Armand Petitjean, a former Coty employee, in 1935. The company's name was inspired by the ruins of a castle, Le Chateau de Lancosme, and the brand's rose symbol was inspired by the roses that surround it.Lancome originated as a perfume company, launching five fragrances in time for the 1935 World's Fair in Brussels, Belgium. The company later expanded its offering to include cosmetics and skin care products for men and women. Today, the company maintains a high profile through its ad campaigns featuring top models and celebrities as captured by leading fashion photographers.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml
    Quick View
    LANCOME Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml
    Rp 1.480.000
    Penilaian:
  2. Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    Quick View
    YVES SAINT LAURENT Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    Rp 1.950.000
    Penilaian:
  3. Giorgio Armani Si EDP 100 ml
    Quick View
    GIORGIO ARMANI Giorgio Armani Si EDP 100 ml
    Rp 1.560.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
5.0
3 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    wangi bgt:')
    aku tau parfum ini dari Andira kalau ga salah. Wanginya classy bgt manis dan elegant. Dipake malem sama siang oke oke aja walaupun kalo siang terlalu strong sih wanginya
  2. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Wanginya dewasa banget
    Parfum nya lacome emng sejalan dengan referensi weangianku. Parfum ini wanginya strong, sweet and classy, pertama cium wangi manisnya strong banget, trus lama lama jadi warm dan ada wangi2 vanilla yang elegant bukan vanilla yang bikin pusing. Aku sih pake daily/night masih okee aja dan wanginya tahan lama
  3. Milla
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Sweet
    Bagi pecinta parfume manis.. wajib punya koleksi lancome tresore la nuit ini .. wanginya manis banget .. awet bisa seharian bahkan nempel di baju . Kesan elegant dan mewah banget ..
3 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau