LEADERS INSOLUTION BRIGHT CONTROL MASK 25 ML | C&F

Leaders Insolution Bright Control Mask 25 ml

LEADERS
Rp 29,000
In stock
SKU
CF012536
4.7
(11)
Bright Mask to care for dark skin.
-
+
Oryza Sativa Callus Culture Extract and niacinamide cares dark skin to bright and shine skin tone. It makes fresh and clean skin by supplying Niacinamide.It used Tencel, fiber which controls growth of bacteria, so person who has sensitive skin also can use easily.
How To Use

1. Apply the mask on cleansed skin.

2. Leave it for 10-15 minutes.

3. Remove the mask and tap the face with finger tips until the remaining serum is fully absorbed.

LEADERS
Leaders Cosmetics is a professional cosmeceutical company with over 10 years of experience in the global skin care industry. Leaders is the #1 seller of sheet masks in the world, founded by skilled dermatologists from Seoul National University in South Korea. Their aim is to help women and men restore their self-confidence through beautiful, glowing and healthy skin.
Rating & Reviews
Product Rating
4.7
11 Reviews
Rating Breakdown
5 (8)
4 (2)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    brightening
    essence nya cair dan wanginya fresh. aku suka dia cukup mencerahkan dan efektif untuk ngeredain redness
  2. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    Cukup lembab
    Got this from CnF. I have different opinion about this sheet mask. Jujur aja ngga ada efek mencerahkan di aku ya, hanya dia bikin lembab saja. Utk tekstur tebal bgt buat kategori sheet mask dan aga engap kalau kelamaan... For real brightening effect, u better pick the skin clinic variants.
  3. Ajeng
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Enakeun banget
    Mask sheet nya tu lembut gt seratnya. Rasanya pas aja gt. Efeknya tu enak bgt apalagi karena essence nya banyak banget. Berasa sultan gt aku
  4. Sudarwati
    Eye Color :
    Hair Color :
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Mencerahkan
    Mencerahkan secara instan, dan hydrating yang bertahan lama. Muka saya terasa lebih enak setelah menggunakan sheet mask ini
  5. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Efek brighteningnya yess bgt!
    Beli ini di c&f,eh dapet free nya juga. Bahan sheetnya beda dengan leaders mediu amino, yang ini lebih tebal dan berserat tetapi Sheet-nya tetap fit di muka pastinya. Essencenya agak kental dan lumayan banyak, cukup sampai leher. Wangi segar jeruk gitu. Selama dipakai tidak bikin gerah dan tidak melorot2 sheet nya. Efek brighteningnya JuArA sekali varian yang ini.
1-5 of 11 Items

Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or