PATYKA REBALANCED TONER 200 ML | C&F

Patyka Rebalanced Toner 200 ml

PATYKA
Rp 290.000
Tersedia
SKU
CF013558
4.5
(2)
Purifies the skin and reduces imperfections.
Rebalances sebum production
Refines the skin texture
Pores are tightened, the complexion is radiant…
The application of a purifying lotion removes all impurities and accumulated excess sebum from combination to oily skin.
The Purifying Balancing Lotion rebalances the skin and refines its texture. Purified and unified, the skin is smoothed, imperfections faded and pores tightened.
Its fresh texture and acid fruity scent makes it a daily pleasant experience when applied.
 
Skin type: FATTY MIXES
Texture: AQUEOUS AND FRESH

99.6% dari kandungan total berasal dari bahan-bahan alami

27.8% dari kandungan total berasal dari pertanian organik

INGREDIENTS: AQUA (WATER), MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF EXTRACT *, ALCOHOL * * DENAT., PROPANEDIOL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, GLYCERIN, LEVULINIC ACID, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, SODIUM LEVULINATE, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (FRAGRANCE), LINALOOL * * *

The Ingredients list decoded:

Water, sweet mint leaf extract *, denured alcohol * *, propanediol, Alpha-glucan oligosaccharide (Prebiotics), glycerin, levulinic acid, sodium benzoate, salicylic acid, sodium levulinate, sodium hydroxide, perfume, linalool * *

* kandungan berasal dari pertanian organik

**Made using organic ingredients

Natural constituents of the aromatic composition

How To Use
Pagi dan sore, setelah saya membersihkan wajah saya, saya pijat lembut toner dengan kapas atau dengan ujung jari saya.
PATYKA
PATYKA is an Organic Parisian Skincare brand which dates back to the 1920s. A pioneer, PATYKA Created the first cares premium with proven organic proven efficiency (ECOCERT label), unique fragrances and textures, which offer a unique vision of beauty. PATYKA multiplies initiatives daily to preserve the environment and is committed to creating cares certified ORGANIC, 100% MADE IN FRANCE and VEGAN.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Patyka Charcoal Mask 50 ml
    Quick View
    PATYKA Patyka Charcoal Mask 50 ml
    Rp 390.000
    Penilaian:
  2. Patyka Hydra Booster Serum 30 ml
    Quick View
    PATYKA Patyka Hydra Booster Serum 30 ml
    Rp 690.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
4.5
2 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (1)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Ada sensasi mint nya
    Salah satu yg bisa aku gapai dr produknya patyka krn harganya make sense since it was 200ml tho. Krn namanya jg lotion jd ini bukan toner yg cair bgtt gitu,pokonya sedikit lebih kental dr toner cair. Aku suka bgt pake dia kalo wajah aku lg merah2 atau pas mau ada jerawat. Ternyata mint ini bisa jd alternatif juga ya kl udh bosen sama tea tree. Tapi ini mengandung fragrance dan alkohol. Aku gapapa aja sih,dan masuk akal jg karena ada salicylic acid. Cm kalo wajah kalian sensitif, hati2.
  2. Elle
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    Recommended
    I love this product, suit my skin. It also has a minty scents
2 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau