Thank You Farmer Miracle Age Repair Toner 150 ml | C&F

Thank You Farmer Miracle Age Repair Toner 150 ml

THANK YOU FARMER
Rp 450.000 -30%
Rp 315.000
Tersedia
SKU
CF013811
4.5
(2)
Awaken your sleeping skin with this toner. Extracted Dioscorea Japonica Roots and Argan Oil replenishes the skin with moisture and nourishment that deeply penetrated the skin.
Water, Butylene GlycCaprylic/Capric Triglyceride,Butylene Glycol,Dimethicone, Glycerin, Niacinamide, Betaine, Dioscorea Japonica Root Extract, Phellinus Linteus Extract, Arctium Lappa Root Extract,Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Portulaca Olearacea Extract, Pueraria Thunbergiana Root Extract,Glychrrhiza Glabra (licorice) Root Extract,Soluble Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate,Argania Spinosa Kernell Oil, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, 1,2-Hexanediol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Polysorbate 60, Lauryl Glucoside, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyquaternium-51, Glycosyl Trehalose, Adenosine, Sodium Laureth Sulfate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Raffinose, Biosaaccharide Gum-1, Bisabolol, Lecithin, Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Sucrose Distearate, CeramideNP, Folic Acid, Cholesterol, Trometha mine, Palmitoyl Pentapeptide-4, Fragrance, Phenoxyethanol
How To Use
Tepat setelah pembersihan, meredam kapas dengan toner atau tuangakn ke telapak tangan lalu aplikasikan secara lembut ke wajah
THANK YOU FARMER
Thank You Farmer believes in creating products that focus on pure and honest ingredients. Rooted in the mentality of a farmer, the brand refuses to take shortcuts with nature or skin care, and instead uses real, hard-working ingredients to help strengthen skin over time. Our goal is to achieve balance for healthy skin slowly and naturally without burdening the skin. We promise you the true beauty that will shines over time.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Thank You Farmer Miracle Age Repair Cream 50 ml
    -40%
    Quick View
    THANK YOU FARMER Thank You Farmer Miracle Age Repair Cream 50 ml
    Rp 620.000 -40%
    Rp 372.000
    Penilaian:
  2. THANK YOU FARMER True Water Deep Toner
    -35%
    Quick View
    THANK YOU FARMER THANK YOU FARMER True Water Deep Toner
    Rp 425.000 -35%
    Rp 276.250
    Penilaian:
  3. Thank You Farmer Miracle Age Repair Eye Cream 20 gr
    -30%
    Quick View
    THANK YOU FARMER Thank You Farmer Miracle Age Repair Eye Cream 20 gr
    Rp 580.000 -30%
    Rp 406.000
    Penilaian:
  4. Thank You Farmer Miracle Age Repair Serum 60 ml
    -30%
    Quick View
    THANK YOU FARMER Thank You Farmer Miracle Age Repair Serum 60 ml
    Rp 650.000 -30%
    Rp 455.000
    Penilaian:
  5. THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream - SPF 50+ PA+++
    -30%
    Quick View
    THANK YOU FARMER THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream - SPF 50+ PA+++
    Rp 290.000 -30%
    Rp 203.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
4.5
2 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (1)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    light toner
    dia cepat meresap, karena begitu di apply ke wajah dia kayak cair aja gitu. pakenya 3 pump biasanya di AM routine sy pake satu layer, di PM routine sampe 3 layer bahkan. kalau instruksi boxnya sih pake kapas applynya, udah nyobain tp kurang suka jd sy pake tangan aja tap tap ke muka. rasanya pas udah apply tuh kulit langsung jadi lembut, lembab, seperti udah menggunakan semua step skincare routine. Ada rasa sedikit licin juga kayak pake face oil setelahnya. ngak ada rasa lengket, lanjut pake skincare lain oke2 aja.
  2. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Good toner
    Toner ini enak bgt kalo abus full makeup kan butuh banyak hidrasi ya. Toner ini cepet bgt nyerepnya. Teksturnya watery tp hasilnya kaya habis pake oil gitu glowingnya. Memang ada argan oilnya,krn namanya juga buat anti aging ya. Enak sih kalo lg skipcare pake ini setelah cuci muka lanjut pake moisturizer udah cukup hidrasinya
2 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau