Trilogy Certified Organic Rosehip Oil 20 ml

TRILOGY
Rp 350,000 -25%
Rp 262,500
In stock
SKU
CF013037
4.9
(10)
Certified organic rosehip oil from Trilogy for all-over nourishment and repair.
-
+
NOURISHES AND REPAIRS
Certified organic golden seed oil
Proven to improve the appearance of scars and stretch marks
Easily absorbed, helps to nourish, moisturize, soften and smoothAll-over nourishment, repair and hydration from the finest quality oil, with minimum 80% essential fatty acid (omega 3 and 6) and fatty acid (omega 9) content for optimum skin health.
Rosa Canina (Rosehip) Seed Oil
How To Use
Gently massage 2-3 drops into face and/or body. Use morning and/or night as required, alone or in conjunction with your moisturising products. Do not apply to broken skin.
TRILOGY
Trilogy was founded in 2002 by New Zealand sisters Catherine de Groot and Sarah Gibbs, following their discovery of the skin-loving properties of rosehip oil. Spearheading the development and growth of the natural skincare category, the Trilogy brand has grown from a boutique Australasian operation into an international beauty brand, renowned for its rosehip and natural skincare expertise.Today the Trilogy brand continues its international reputation for producing ethical, sustainable, high-performance natural skincare.
Rating & Reviews
Product Rating
4.9
10 Reviews
Rating Breakdown
5 (9)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Zulfa
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Combination
    Must try!
    Dulu perna coba face oil, terus sedikit trauma sama face oil. Tapi waktu nyoba ini, langsung traumaku ilang wkwkw. Walaupun minyak, tapi kalo pake roseship oil ini tuh rasa lembabnya pas banget, dan anehnya ga pliket kaya face oilku sebelumnya, Yeay! Bahkan aku pake siang pun ga masalaaah. Perna cobain si rosehip oil ini dicampur sama hydrating toner, terlalu indah hasil lembabnya pas mantab, kudu banget cobain rosehip oil ini
  2. Dona
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    One of the best
    Gak heran kalau rosehip oilnya Trilogy banyak jadi favorit orang-orang. Dibanding dengan merk lain yang pernah aku coba, ini memang yang paling bagus. Enak banget buat jadi last step buat lembabin kulit, dan yang penting ga bikin breakout. Soal aroma juga gak terlalu menyengat.
  3. Febby
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Dry
    Faceoil favorite
    Ini face oil pertama aku. Tapi aku langsung suka. Karena bantu bikin wajah lembab seharian. Menjadi teman baiknya retinol. Karena retinol bikin kering, face oil ini bantu banyak agar wajah aku gak kering. Yang paling penting, face oil ini gak bikin clogged pores.
  4. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Harus sabar nunggu hasilnya
    Rosehip oil ter-reasonable wanginya. Ga nyengat bau yg aneh kaya rosehip oil pada umumnya. Teksturnya lumayan pekat,aku pake cuma 2 tetes. Pake ini kulit jd lebih lembab,glowing,lumayan menghilangkann tekstur,dan scars juga lumayan pudar pake ini,cuma ya itu harus rutin dan ekstra sabar
  5. Rita
    Eye Color : Black
    Hair Color : Other Colors
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    HOLY GRAIL
    Udah berapa x beli rosehip oil lokal dan abroad, tapi Trilogy beda.

    Baunya friendly di idung , woody scent gitu. Rosehip Trilogy ini bikin lembab, mudah menyerap di kulit dan ringan cuy. Ga bikin putih sih tapi keliatan kulitku tuh kaya merata tone-nya..

    Aah pokonya gamau ganti deh, you should give it a try!
1-5 of 10 Items

Related Products

previous
next
  1. Trilogy Vitamin C Moisturising Lotion 50 ml
    -20%
    Quick View
    TRILOGY Trilogy Vitamin C Moisturising Lotion 50 ml
    Rp 650,000 -20%
    Rp 520,000
    Rating:
  2. Trilogy Transformation Cleansing Oil 110 ml
    -25%
    Quick View
    TRILOGY Trilogy Transformation Cleansing Oil 110 ml
    Rp 450,000 -25%
    Rp 337,500
    Rating:
  3. Trilogy Vitamin C Energizing Mist Toner 100 ml
    -20%
    Quick View
    TRILOGY Trilogy Vitamin C Energizing Mist Toner 100 ml
    Rp 410,000 -20%
    Rp 328,000
    Rating:
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or