TRILOGY HYDRATING MIST TONER 100 ML | C&F

Trilogy Hydrating Mist Toner 100 ml

TRILOGY
Rp 410.000 -20%
Rp 328.000
Tersedia
SKU
CF013042
4.0
(3)
Instantly revitalising moisture mist with rose, geranium and lavender.
INSTANTLY REVITALISING MOISTURE MIST

Certified natural floral water blend
Hydrates, tones and refreshes
Use anytime, even over make-upA gentle, aromatic hydration mist delivering instant moisture to thirsty skin of any type. This refreshing and uplifting mist completes any cleansing routine or spritz anytime to cool and uplift. Rose gently tones the skin, helping maintain pH balance. Geranium refreshes and helps relieve stress. Lavender balances and calms while aloe vera cools.
Aqua (Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Rose Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Caprylyl/Capryl Wheat Bran/Straw Glycosides (and) Aqua (and) Fusel Wheat Bran/Straw Glycosides (and) Polyglyceryl-5 Oleate (and) Sodium Glutamate (and) Glyceryl Caprylate, Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, Linalool, Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol
How To Use
Semprot dari botol langsung setidaknya 30cm dari wajah. Biarkan mist kering secara alami. Gunakan setiap hari atau sesering yang diperlukan, bahkan diatas make up.
TRILOGY
Trilogy was founded in 2002 by New Zealand sisters Catherine de Groot and Sarah Gibbs, following their discovery of the skin-loving properties of rosehip oil. Spearheading the development and growth of the natural skincare category, the Trilogy brand has grown from a boutique Australasian operation into an international beauty brand, renowned for its rosehip and natural skincare expertise.Today the Trilogy brand continues its international reputation for producing ethical, sustainable, high-performance natural skincare.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Trilogy Certified Organic Rosehip Oil 20 ml
    -35%
    Quick View
    TRILOGY Trilogy Certified Organic Rosehip Oil 20 ml
    Rp 350.000 -35%
    Rp 227.500
    Penilaian:
  2. THANK YOU FARMER True Water Deep Toner
    -20%
    Quick View
    THANK YOU FARMER THANK YOU FARMER True Water Deep Toner
    Rp 425.000 -20%
    Rp 340.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
4.0
3 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (1)
4 (1)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Agnes
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Cocok untuk kulit sensitif
    Kulitku berminyak, mudah jerawatan di kening, sekitar rahang dan dagu. Kulitku juga sensitif sekali, berkali-kali coba toner ini itu dan berakhir tidak cocok karena rasa panas saat pemakaian dan paling parah jadi bruntusan. Baru kali ini cocok dengan toner, ya hydrating mist toner trilogy ini. Rutin kupakai pagi dan malam setelah cuci wajah. Kadang saat malam kalau lagi malaa pakai serum, hanya pakai toner ini saja. Cocok dipakai sehari-hari.
  2. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    very hydrating
    pakai Toner ini di step hydrating toner di skincare pagi dan malam. Cukup melembapkan, wanginya enak, spraynya nyaman. Botolnya kaca, jadi berat dan aga takut pecah. aku rasa kulit jadi ga begitu kusam, sedikit cerah gitu.
  3. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    So so
    Jujur aja klo baunya enak sih herbal2 gitu tapi buat semprot2 muka aku harap harganya a bit cheaper yah soalnya ngga ada efeknya juga dia cuma bkn lembab aja dan itu sebentar kok. Dengan budget segini aku mending beli oil-nya deh hehe
3 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau