Trilogy Vitamin C Booster Treatment 12.5 ml

TRILOGY
Rp 550,000 -18%
Rp 450,000
In stock
SKU
CF013716
4.4
(3)
Intense 2-week brightening treatment with 6% high-potency natural vitamin C powder.
Helps improve dull, tired skin and overall radiance.
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ascorbic Acid, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Rose Canina Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Parfum, Dehydroacetic Acid**, Benzyl Alcohol**, Hydroxycitronellal*, Citronellol*, Limonene*
Size
12.5 ML
How To Use
Press firmly to pop & release fresh, pure vitamin c powder, Shake well to activate your intense 2 weeks treatment, Remove cap & replace with dropper, Apply 3-4 drops to dry clean skin, Twice daily for two consecutive weeks.
TRILOGY
Trilogy was founded in 2002 by New Zealand sisters Catherine de Groot and Sarah Gibbs, following their discovery of the skin-loving properties of rosehip oil. Spearheading the development and growth of the natural skincare category, the Trilogy brand has grown from a boutique Australasian operation into an international beauty brand, renowned for its rosehip and natural skincare expertise.Today the Trilogy brand continues its international reputation for producing ethical, sustainable, high-performance natural skincare.
Rating & Reviews
Product Rating
4.4
3 Reviews
Rating Breakdown
5 (1)
4 (2)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Dry
    Vitamin C Booster Favorite
    Ria pakai Trilogy Vitamin C Booster Treatment ini sekitar semingguan di skincare pagi dan malam. Dari pertama pakai langsung suka karena bikin kulit wajah jadi glowing! Dark spot Ria mulai tersamarkan, kulitnya jadi cerah dan warna kulit jadi lebih merata. Kulit Ria pun jadi lebih lembap dan kenyal. Wanginya enak, ga bikin lengket dan celat menyerap. So far cocok dan aman dikulit Ria yang kering dan sensitif ini. Suka banget sama Trilogy Vitamin C Booster Treatment ini!
  2. Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    booster vitamin c loveee
    Pertama kali coba produk vitamin C booster unt wajah, awal pake blom terlihat apa-apa biasa aja di kulit
    Tp setelah hampir seminggu pake, ternyata baru keliatan hasilnya, bagus banget di kulit. Gak nyangka hasil nya sebagus itu
    Kulit jadi sehat kenyel2 gitu, dan lebih bright. Sesuai claim nya.
    Gak nyesel beli produk ini karena lagi diskon dan dapet gratisan 5ML vitamin booster treatment trus dapet moisturising 20ML dari seri yang sama
    Kedua nya di cobain ternyata hasilnya bagus

  3. Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    booster vitamin c loveee
    Pertama kali coba produk vitamin C booster unt wajah, awal pake blom terlihat apa-apa biasa aja di kulit
    Tp setelah hampir seminggu pake, ternyata baru keliatan hasilnya, bagus banget di kulit. Gak nyangka hasil nya sebagus itu
    Kulit jadi sehat kenyel2 gitu, dan lebih bright. Sesuai claim nya.
    Gak nyesel beli produk ini karena lagi diskon dan dapet gratisan 5ML vitamin booster treatment trus dapet moisturising 20ML dari seri yang sama
    Kedua nya di cobain ternyata hasilnya bagus

3 Items

Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or