YVES SAINT LAURENT Y EDP 100 ML | C&F

Yves Saint Laurent Y EDP 100 ml

YVES SAINT LAURENT
Rp 1.750.000
Tersedia
SKU
CF012854
5.0
(3)
The fragrance of an accomplished self-made man. A citrus woody fragrance for men.
An intense portrayal of the Y signature, sophisticated notes of bergamot, ginger and sage are sharpened by an apple accord. At its base, the boldness of vetiver embodies the passion of the Y man�s unique strength. Never stop believing. Y, masculinity redefined.

Top Notes: Bergamot, Ginger, Apple

Middle Notes: Sage, Geranium, Juniper Berries

Base Notes: Vetiver, Cedar, Tonka, Amber Woods, Olibanum
How To Use
Semprotkan pada tubuh atau pakaian. Hindari kontak dengan mata atau kulit yang teriritasi. Jika terjadi, cuci dengan air bersih. Jauhkan dari api atau sumber api.
YVES SAINT LAURENT
Yves Saint Laurent is the French fashion house founded by Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent. The house and designer are often abbreviated as YSL. Laurent became known for his exquisitely-tailored women's suits, and is credited with creating the first women's tuxedo. The first designer to announce his expansion from couture into ready-to-wear, he is credited with making chic ready-to-wear fashions available to the mass market, and for making ready-to-wear a reputable business for designers.Cosmetics and perfumes have long been included in the designer's offerings.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Dolce & Gabbana K EDT 100 ml
    Quick View
    DOLCE & GABBANA Dolce & Gabbana K EDT 100 ml
    Rp 1.450.000
    Penilaian:
  2. Emporio Armani Stronger With You EDT 100 ml
    Quick View
    GIORGIO ARMANI Emporio Armani Stronger With You EDT 100 ml
    Rp 1.250.000
    Penilaian:
  3. Giorgio Armani Code Absolu EDP 110 ml
    Quick View
    GIORGIO ARMANI Giorgio Armani Code Absolu EDP 110 ml
    Rp 1.400.000
    Penilaian:
  4. Giorgio Armani Code Profumo Parfum 110 ml
    Quick View
    GIORGIO ARMANI Giorgio Armani Code Profumo Parfum 110 ml
    Rp 1.450.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
5.0
3 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Rommy
    Love YSL
    Bosan dengan wangi Dior Sauvage? YSL Y EDP ini adalah solusinya. Untuk produk ini dapat batch 2020. Longevity di kulit termasuk moderate lah 7jam+ & tak sebuas yg batch 2019, mungkin sudah reformulasi.
  2. ALDRICH
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    AKU INGIN INI, DAN MEMILIKI INI
    Ini katanya wangi nya ok punya.
    Similar dengan Dior Sauvage. Bener ga sih? Coba kawan review dong untuk perfume ini.

    Untuk admin C&F, dari semua product yang loe jual di outlet hampir semua aku punya. Mau parfume cewe, cowo gw tebas semua ada tuh 3 etalase besar di wardrobe gw. Tapi dari dulu gw pengen ini. Wahai admin C&F boleh dong di promo diskon buat kita² yang mungkin ingin memiliki ini.

    Kapan ya admin kasih gw voucher gitu, sebagai pelanggan setia gw yang udah puluhan tahun setia dengan C&F. Admin WA gw ya kali² admin ngebaca dan chat gw kasih diskon and promo atau voucher deh.... Di tunggu ya min....
    081225226751 (berharap
  3. Dwi
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    10/10
    Bought it from c&f offline store. Nice semi-sweet scent and great longevity. Perfect wear in all occasion. Love the green apple note ! Thankyou C&F .
3 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau