CHLOE EDP 75 ML | C&F

Chloe EDP 75 ml

CHLOE
Rp 1,680,000
Out of stock
SKU
CF007425
5.0
(9)
A floral fragrance for women.
This is a feminine and romantic perfume with an intensive floral aroma, the fragrance with character, like so many of the old, fragrances.
Top Notes : Honeysuckle, Orangle Blossom, Ylang-Ylang, Hyacinth, Lilac, Coconut, Bergamot, Aldeydes And Juicy PeachMiddle Notes : Jasmine, Rose, Narcissus, Tuberose And Oriss RootBase Notes : Oakmoss, Sandalwood, Amber, Musk, Cedar And Benzoin
How To Use
Spray on the body or clothing. Avoid contact with eyes or irritated skin. If occurs, wash with water to clean. Keep away from fire or flame source.
CHLOE
Founded by Parisian designer Gaby Aghion, Chloé's ultra-modern feminine fashion ruled runways and set the trends in 1950's Paris. In 1975 the house debuted its signature perfume, a fragrance that continues to evoke the romanticism of the Chloé woman.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
9 Reviews
Rating Breakdown
5 (9)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. ALDRICH
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Parfume ini keren banget aromanya.
    Mengambarkan aroma kekayaan cewe² yang mungkin levelnya itu sudah manager, yang kalo bawa tas udah ditenteng bukan di slempang ya conk...

    Ini wangi² cewe yang punya karakter strong sexy gitu deh. Aroma kuat tahan lama meresap merasuki dan mungkin kita, saya, dia atau mereka butuh waktu untuk mendapatkan parfume ini. Karena harus menabung.

    Beda cerita kalo ani ani gadun ya. Tinggal ngejengkang udah bisa bawa pulang parfume ini. Ya khan...?
  2. Putri
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Combination
    FRESH SEMERBAK
    Aroma yang kaya dan selembut sutra dapat dinikmati bersamaan
    Benang sari dan putik adalah bagian bunga yang paling lembut dan kaya, semua itu Anda dapatkan di dalam Chloe Fleur De Parfum. Aroma terkuatnya berasal dari ekstraksi benang sari dengan campuran buah yang tercium seperti wangi rasberi segar.

    Tambahan lagi, Anda juga dapat mencium aroma susu dari bunga sakura yang menciptakan kesan sensual dan elegan, serta selembut sutra. Terdapat pula campuran aroma rempah di dalamnya sehingga parfum ini cocok untuk Anda yang tidak terlalu menyukai wangi feminin.
  3. Bella
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Normal
    Must-buy
    Ini enak banget sih wanginya, berasa mewah, dan awet pula. Must-have in your staple!
  4. Favorite
    Bought this for my mom's birthday and she loves it. Smells so freaking good yet delicate. Very long-lasting you want to smell it again and again <3
  5. Elma
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Best Parfume
    Cinta bgt sama chloe EDP ini.
    Wangi lembut feminim cocok dipakai dipagi hari bikin hati jadi tenang dengan ingredients tone jasmine, orage blossom, rose, jasmine, sandalwood dan ingredients lainnya yg bener bener match
1-5 of 9 Items

Related Products

previous
next
  1. Narciso Rodriguez For Her EDP 100 ml
    Quick View
    NARCISO RODRIGUEZ Narciso Rodriguez For Her EDP 100 ml
    Out Of Stock
  2. Elie Saab Le Parfum EDP 90 ml
    Quick View
    ELIE SAAB Elie Saab Le Parfum EDP 90 ml
    Rp 1,930,000
    Rating:
  3. Lancome Miracle EDP 100 ml
    Quick View
    LANCOME Lancome Miracle EDP 100 ml
    Rp 1,320,000
    Rating:
  4. Narciso Women EDP 90 ml
    Quick View
    NARCISO RODRIGUEZ Narciso Women EDP 90 ml
    Rp 1,720,000
    Rating:
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or