THANK YOU FARMER Back To Pure Daily Foaming Gel Cleanser | C&F

THANK YOU FARMER Back To Pure Daily Foaming Gel Cleanser

THANK YOU FARMER
Rp 360,000 -20%
Rp 288,000
In stock
SKU
CF013703
4.3
(4)
The pH Balance cleasner with fine smooth lather to cleanse the impurities and moisturize the skin without tightness. You'll love how fresh, soothed, and healthy your skin feels after each wash!
This cleanser has a pH level of 5.7
The light lather uses micro bubbles to gently wash away impurities. Licorice root extract provides brightening benefits and antioxidant-full pomegranate extract helps protect skin and strengthen it from environmental stressors. Calm irritation and soothe skin with this foaming cleanser specially formulated for sensitive skin.
Licorice Root Extract, Pomegranate Extract, Asiatic pennyworth extract, fig extract, aloe vera leaf juice. The formula is free of mineral oil, paraben, Benzophenone, artificial pigment and Chlorphenesin.
How To Use
Wet your face and palms with water, take the gel cleanser onto palm of your hand, rub your palm to make bubbles and rinse thoroughly.
THANK YOU FARMER
Thank You Farmer believes in creating products that focus on pure and honest ingredients. Rooted in the mentality of a farmer, the brand refuses to take shortcuts with nature or skin care, and instead uses real, hard-working ingredients to help strengthen skin over time. Our goal is to achieve balance for healthy skin slowly and naturally without burdening the skin. We promise you the true beauty that will shines over time.
Rating & Reviews
Product Rating
4.3
4 Reviews
Rating Breakdown
5 (1)
4 (3)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    bikin kulit lembab
    Packagingnya lucchuuubgt. Foaming gel super mild dan enak banget di kulitku yang oily. Bikin kulit bersih banget, tapi ngga ada efek kering, ketarik. Bahkan bikin kulit lembab dan seger
  2. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    Cooling n hydrating
    As usual im looking for a face wash which doesn't drying n irritating my skin. Wanginya segar dan meski mild namun membersihkan dengan baik. Pakai seikuran kacang cukup buat semuka. Tapi sayang sekali kurang cocok di aku setelah cuci muka jadi agak ketarik.
  3. Dhinda
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    Gentle Gel Cleanser
    Gel cleanser ini lembut banget. Bisa angkat sisa cleansing oil/cleansing balm dengan sempurna. Pas dibilas ngga bikin kulit kering, ketarik, kenceng. Justru malah ninggalin rasa lembab dan nyaman.
  4. Icha
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Fair
    Skin Type : Combination
    Gel Cleanser for Sensitive Skin
    Aku salah satu pengguna THANK YOU FARMER Back To Pure Daily Foaming Gel Cleanser. Buat kalian yang kulitnya sensitif ini best deal si kayaknya diperuntukan untuk yg punya sensitif skin. Mulai dari packagingnya botolnya tuh pump gitu dan kayak ada sekat di tengah tutupnya yang bisa kalian lepas pasang supaya produknya ngga mudah keluar kalau ga sengaja kepencet jadi safety si menurutku, untuk wanginya sendiri fresh banget, tekstur dari produknya sendiri gel cukup tuang sedikit aja di telapak tangan bikin berbusa pakai air, udah deh seketika wajah kerasa bersih banget tapi tenang kulit sama sekali ga terasa ketarik kok. Dengan isinya yang 200ml ini bakal awet lumayan lama si.
4 Items
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or