Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm Original

BANILA CO
Rp 280,000 -10%
Rp 252,000
In stock
SKU
BNBASCL01001G
5.0
(6)
All in one Cleansing Balm that gives mild cleansing ingredient removes skin impurities and erases even the heaviest makeup.
Clean it Zero Cleansing Balm Original is a hypoallergenic cleanser that transforms from sherbet-like texture into smooth oil when applied onto your skin. Developed to remove even waterproof makeup and all of your skin!s impurities in just one step. Zero Balance Technology deeply cleanses and gently exfoliates without stripping the skin, leaving it hydrated and fresh.
How To Use
Use spatula included to scoop balm. Gently massage in circular motions onto dry skin using your fingertips. Rinse well with lukewarm water or wipe off with face cloth or tissue. Pat skin dry.
BANILA CO
Banila Co was founded in 2006 to help makeup lovers live all their beauty dreams to the fullest. They believe that gorgeous skin is the first step to a flawlessly fierce face, and that people shouldn't have to sacrifice their complexion for their makeup obsession. So as leaders in K-beauty, they're constantly setting beauty trends through advanced formulas that are simple to use, and makeup designed to work synergistically with everyone's whole skincare routine.
Rating & Reviews
Product Rating
5.0
6 Reviews
Rating Breakdown
5 (6)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Have You Tried This Product?
Don’t keep it to yourself. Share your opinions and help others to decide.
All Reviews
  1. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Everyone's cup of tea
    Beneran efektif ngebersihin dan ngangkat kotoran wajah sampe ke pori. Semua waterproof smudge proof apapun itu hilangg sirna pake ini! Dan ga bikin kulit beruntus! Seandainya efektif juga untuk bersihin dosa,makin cinta deh kayanya.
  2. rahma
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    BEST, BEST, BEST.
    Baru denger dari temen yang pakai ini juga dan tertarik, akhirnya beli deh. waktu itu juga ada sale di produk ini. Pelayanan, pengiriman, produk, best semua dah! sehari sampai, dikira onlen sepatu dong karena packagingnya pakai kardus dan wrap, aman sekali. Aku dah pakai selama sebulan ini dan ya memang ini produk recomended. my mom juga suka produk ini. ditunggu sale-nya lagi min. :v
  3. Adinda
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Dry
    My Holy Grail
    My Best Cleansing balm ever, the smooth texture, soft after used feeling,can handle my sensitive skin very well while cleansing make up and dirt. No dry sensation, just perfect!
  4. Haickel
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Oily
    Best cleansing balm!
    I LOVE HOW THIS WORKS ON MY SKIN! Beneran enak, gak bikin kering, sangat bersih! Kadang tuh ini beneran bisa ngeluarin debu yang numpuk di pori-pori dan belum jadi blackhead! Dan ini beneran awet banget, a little goes a long way!
  5. Ayu
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Terluv
    Udah lama denger brand ini dan jagoanya si balm tapi masih belum tertarik karna aga ribet ya pake balm mending cleansing oil tinggal pencet , tapi pas udh di coba yaampun sesuka itu , pake dikit aja udh bisa buat semua muka , poin paling pentingnya sih udah pake ini muka ga kering sama sekali malah nyaman aja dan angkat makeupnya juara sih , bersih, beli pas 12.12 udh diskon dpt tambahan diskon jg . Ahhh senangnya belanja di cnf online , trimakasih
1-5 of 6 Items
Create your account
Gender
Skin Tone (choose one)
Skin Type (choose one)
Skin Concern (you can choose more than one)
Existing user?
Forgot Password?
Existing user?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

or