LANCOME LA VIE EST BELLE EDP 75 ML | C&F

Lancome La Vie Est Belle EDP 75 ml

LANCOME
Rp 1.480.000
Tersedia
SKU
CF009087
5.0
(6)
A sweet and elegant fragrance for women.
Incarnated by Julia Roberts, !La Vie Est Belle! is a universal declaration to the beauty of life. A unique olfactory signature perfume scent created by three of France!s leading perfumers, !La Vie Est Belle! introduces a new olfactive language with precious ingredients.
Top Notes: Pear, Bergamot, Pink Pepper and Blackcurrant BudMiddle Notes: Orange Flower, Jasmine Sambac, Tuberose and Hazelnut AccordBase Notes: Iris, Tonka, Patchouli and Gourmand Accord
How To Use
Semprotkan pada tubuh atau pakaian. Hindari kontak dengan mata atau kulit yang teriritasi. Jika terjadi, cuci dengan air untuk bersih. Jauhkan dari api atau sumber api.
LANCOME
Lancome Paris is a French cosmetics company launched by Armand Petitjean, a former Coty employee, in 1935. The company's name was inspired by the ruins of a castle, Le Chateau de Lancosme, and the brand's rose symbol was inspired by the roses that surround it.Lancome originated as a perfume company, launching five fragrances in time for the 1935 World's Fair in Brussels, Belgium. The company later expanded its offering to include cosmetics and skin care products for men and women. Today, the company maintains a high profile through its ad campaigns featuring top models and celebrities as captured by leading fashion photographers.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    Quick View
    YVES SAINT LAURENT Yves Saint Laurent Black Opium EDP 90 ml
    Rp 1.950.000
    Penilaian:
  2. Jimmy Choo EDP 100 ml
    Quick View
    JIMMY CHOO Jimmy Choo EDP 100 ml
    Rp 1.400.000
    Penilaian:
  3. Giorgio Armani Si EDP 100 ml
    Quick View
    GIORGIO ARMANI Giorgio Armani Si EDP 100 ml
    Rp 1.560.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
5.0
6 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (6)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. Regina
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Oily
    Sweet Floral Scent
    Ini salah satu parfum manis kesukaan. Selain karena aku suka sweet gourmand parfum tentunya karena emang wanginya jg se-enakkkk itu. Manis tapi gak bikin eneg, loveeeeeee this. beberapa orang gak tahan sama wangi manisnya, tapi menurutku ini enak dibanding Alien atau Angel-nya Thierry Muggler (kalau ini baru aku bilang overly too sweet). LVEB is a perfect sweet perfume in my opinion
  2. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    siapa yang belum coba ini?
    parfum daru jaman SMA,wanginya khas bgt. manis,feminin,dan tahan lama.dan wangi manisnya ga bikin puyeng gt,fresh dan semua umur masih cocok sih pake ini
  3. intan
    Eye Color : Brown
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Light
    Skin Type : Dry
    Enak mampuus
    Wanginya enak banget
    Sweet dan seger
  4. Intan
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Oily
    Wanginya feminim dan tahan lama.
    suka bangett sama wangi nya soft floral parah dan selama ini kalo pake di dalam ruangan tahan 10 jam lebih ❤️
  5. Kirana
    Eye Color : Black
    Hair Color : Dark Brown
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Combination
    Parfum sejuta umat
    Siapasih yang belum pernah coba ini? Kalau ada yang pake ini pasti langsung ngenalin deh karena wangi manisnya khas banget! Dan tahan lama banget juga. Temen2 ku yang gasuka wangi manis aja bisa pake ini karena wanginya gak bikin pusing.
1-5 of 6 Items
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau