PATYKA CHARCOAL MASK 50 ML | C&F

Patyka Charcoal Mask 50 ml

PATYKA
Rp 390.000
Tersedia
SKU
CF013559
4.5
(2)
*Purifies the skin and cleanses the pores.
*Absorbs excess sebum
*Heals and reduces skin marks
THE PURIFYING MASK WITH VEGETABLE CHARCOAL FOR ALL SKIN TYPES
The weekly use of a purifying mask balances combination to oily skin and detoxifies dull skin suffocated by pollution.
The Charcoal Detox Mask absorbs excess sebum, clarifies the complexion and purifies the skin. It reduces skin marks thanks to the regenerating properties of Green Clay. Its creamy texture purifies the skin without drying it out.
After rinsing, the skin is purified, luminous and free of impurities.
 
Skin type: ALL SKIN TYPES
Texture: CREAMY AND SMOOTH

99.9%dari kandungan total berasal dari bahan-bahan alam

22.9% dari kandungan total berasal dari pertanian organik

INGREDIENTS: AQUA (WATER), MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF EXTRACT *, CETEARYL ALCOHOL, ILLITE, GLYCERIN, ALCOHOL * * DENAT., CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, KAOLIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) LEAF OIL *, ALGAE EXTRACT, MONTMORILLONITE, CHARCOAL POWDER, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, LEVULINIC ACID, SODIUM LEVULINATE, SODIUM PHYTATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL, LINALOOL * * *, CITRAL * * *, LIMONEN * * *

The Ingredients list decoded:

Water, sweet mint leaf extract*, cetaryl alcohol, illite (clay), glycerin, denatured alcohol**, triple ester of glycerol dan capryl dan caprylic acids, kaolin (clay), glyceryl stearate citrate, alpha-glucan oligosaccharide, essential oil of spearmint*, seaweed extract, montmorillonite (clay), coal powder, perfume, glyceryl caprylate, xanthan gum, polyglycerin-10, polyglyceryl-10 myristate, polyglyceryl-10 stearate (derived from glycerol dan stearic acid), sodium stearoyl lactylate, levulinic acid, sodium phytate, sodium hydroxide, sodium benzoate, citric acid, sodium dehydroacetate, potassium sorbate, alcohol, linalool**, citral**, limonene**

* kandungan berasal dari pertanian organik

**Made using organic ingredients

Natural constituents of the aromatic composition

How To Use
Sekali atau dua kali seminggu, saya aplikasikan ke wajah bersih, kering dan biarkan selama 10 menit sebelum dibilas dengan air hangat.
PATYKA
PATYKA is an Organic Parisian Skincare brand which dates back to the 1920s. A pioneer, PATYKA Created the first cares premium with proven organic proven efficiency (ECOCERT label), unique fragrances and textures, which offer a unique vision of beauty. PATYKA multiplies initiatives daily to preserve the environment and is committed to creating cares certified ORGANIC, 100% MADE IN FRANCE and VEGAN.

Kamu Mungkin Juga Suka

previous
next
  1. Patyka Hydra Booster Serum 30 ml
    Quick View
    PATYKA Patyka Hydra Booster Serum 30 ml
    Rp 690.000
    Penilaian:
Penilaian & Ulasan
Produk penilaian
4.5
2 Ulasan
Rincian Penilaian
5 (1)
4 (1)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Sudahkah Anda Mencoba Produk Ini?
Jangan menyimpannya untuk diri sendiri. Bagikan pendapat Anda dan bantu orang lain untuk memutuskan.
Semua Ulasan
  1. susi
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Medium
    Skin Type : Normal
    clay mask
    aku suka bgt dia karena yang pertama, dia gampang bgt dibilasnya. dan gak nge-stain. kedua, it's detoxifying but moisturizing. ketiga, it's vegan. sebenernya bisa aja sih pake clay mask yabg mirip kaya gini, tapi efeknya beda bgt huhu
  2. Syifa
    Eye Color : Black
    Hair Color : Black
    Skin Tone : Deep
    Skin Type : Dry
    Detox mask
    Yeayy finally bs cobain masker ini dg beli Patyka sample. Yok yok yok cuss beli deh. Meski ini clay mask tapi tksturnya agak mirip gel gt, ngga bikin kering kulit sama sekali padahal sebelumnya kulitku pernah brp kali coba clay mask dan ga cocok.. Kalau Patyka ini sih malah kerasa plump n moisturizing banget.
2 Item
Create your account
Jenis kelamin
Sudah punya akun?
Forgot Password?
Sudah punya akun?
Enter OTP Code

We have sent an OTP code to Please enter the verification code to continue. Wrong number?

OTP Code
Choose Email

Seems that you already registered at our offline store with this email:

atau